dinsdag 5 juli 2011

Appelsap Campaign Film 2011

Hey mensen ,

Chek bijdeze ook even tussen door naar de Appelsap Campaign Film van 2011.
Ik ben zeer zeker aanwezig daar en ga natuurlijk een hele vette show doen!!!

Wil bijdeze de hele Appelsap team met name Koos Groenendijk bedanken voor de
gelegenheid. ( klik op de onderstaande link voor het filmpje )

http://vimeo.com/25191276

BESTEL JE KAARTJES HIER:
http://www.appelsap.net/2011/tickets/

CHEK ME NIEUWE WEBSITE:
http://rbdjan.nl/

KOOP ,,DE ONDERBAAS'':
http://www.bol.com/nl/p/muziek/de-onderbaas/1000004011111468/index.html




INFO:


Het festival Appelsap in het Oosterpark blijft groeien en breidt daarom uit naar meerdere area’s. Naast hiphop en soul krijgt elektronische muziek en hedendaagse jazz een definitieve plek op het festival. Ook gaat de organisatie een samenwerking aan met MTV. De datum is geprikt op zondag 31 juli 2011, nog steeds in het vertrouwde Amsterdamse Oosterpark.
Tijdens de komende (10e) editie van Appelsap in het Oosterpark zal er voor het eerst een entreeprijs van 15 euro gevraagd worden.
Door het succes en met de gigantische opkomst van vorig jaar barstte Appelsap bijna letterlijk uit zijn voegen. De grote rijen bij de bar leidden tot terechte kritiek van de bezoekers. In 2011 wordt daarom meer ruimte gecreƫerd in het park: er komt minimaal 1 extra area en er komen extra catering en barfaciliteiten. Het festival wil het kleinschalige gevoel behouden en zet naast kwalitatieve muziek, de sfeer en gezelligheid bovenaan de prioriteitenlijst.
De organisatie ziet hierin een nieuwe uitdaging en benadrukt dat het niet alleen een economische maatregel is: “We hebben echt behoefte om iets nieuws te gaan doen, na 10 jaar ligt het gevaar op de loer dat je jezelf gaat herhalen. Natuurlijk is het in dit klimaat ook moeilijk om een gratis festival draaiend te houden, maar ook met deze nieuwe stap zullen we moeten investeren: een festival van grotere omvang brengt veel extra kosten met zich mee maar op die manier kunnen we onze bezoekers wel nog meer kwaliteit bieden.
Appelsap zal zich positioneren als een vernieuwend, multicolored, kwalitatief muziekfestival. “Zoals bijvoorbeeld een festival als North Sea Jazz vanuit de jazzmuziek meerdere stijlen biedt, gaat Appelsap dit doen vanuit zijn Hiphop-roots. Hiphop is een filosofie en behelst inmiddels een breed spectrum van uiteenlopende stijlen en artiesten. Appelsap wil deze stijlen samenbrengen voor een groter publiek. Onze ambitie is om te groeien naar een toonaangevend Amsterdams muziekfestival.”
De organisatie ziet het Amsterdamse Oosterpark hiervoor nog steeds als de ideale locatie.
In MTV heeft Appelsap een partner gevonden die ook vindt dat de stad Amsterdam een festival zoals Appelsap nodig heeft. De evenemententak van MTV heeft de afgelopen jaren met succes evenementen zoals Valtifest georganiseerd. Beide partijen hebben de drang om veel kwaliteit en vernieuwing te bieden en hebben elkaar daarin gevonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten