vrijdag 3 juni 2011

DIT GAAT ONS ALLEN AAN in de INDUSTRIE ,, IEDEREEN''.....

Hey mensen en media,

Ten eerste wil ik even zeggen dat ik en Flex net een keiharde straat nummer hebben uitgebracht pffff.
Je kan deze downloaden op Puna.nl

Bekijk ook me Rabbat Taxie sessie daaro......
http://www.puna.nl/2011/06/03/video-rabat-taxi-sessie-6-rb-djan/

THE BOONDOCKSAINTS EP TEASER TRACK!! 


Dit is dus wat je kan verwachten als wij onze krachten bundelen op een track , daar kan niemand omheen! Ze moeten allemaal een stap terug doen en ga nadenken over het feit dat wij dit elke dag uit onze mouw kunnen schudden zo. Appeltje eitje. Maar ... dat doen we lekker niet en , jullie weten welke voorwaarden hier aan hangen dus follow meeeeee. Bij 6000 volgers , de volgende track van mij en Flex.

http://twitter.com/#!/RBDJANWSM


Structuur en regels voor de hele game 


Vandaag  heb ik een hele belangrijke mededeling voor iedereen uit de industrie op elk vakgebied.
Het kan zo niet langer allemaal en het begint gewoon op een circus te lijken.


De gages ten eerste zijn echt belachelijk laag vergeleken met 5 jaar geleden. Wij als groep kregen vroeger gewoon een paar ruggen per show in elke club. De hele club scène is verkankerd omdat artiesten uit de industrie zichzelf gewoon veel te laag weg doen. De bekendste van de bekendste staan voor 3,  4 a hoogstens 500 euro op te treden elke weekend. Weet je wat hiervan overblijft als daar de belasting van af wordt gehaald ??? Het is echt triest . Zomaar doen die gasten tof en groot in clips en tracks. Flex de HitteSpitter zag dit jaren geleden al aankomen. Hij heeft zich nooit 100% gegeven aan muziek omdat hij dit in zijn achterhoofd had. 


Wij zijn van mening dat dit niet zo door kan gaan. Er moet structuur in het geheel komen als we met Zn allen vooruit willen komen. Samen staan we sterk ! We hoeven elkaar niet te mogen maar, als je een album uitbrengt dan moet je daarna minstens een leuke auto kunnen kopen van de verdiensten in een paar maanden tijd. Het tegenovergestelde is waar. Die gasten die de club scène domineren nu he... die kijken niet verder dan hun neus lang is man. Ze denken niet na over de toekomst. Dit wat ze doen is ondoordacht en denken op korte termijn. Laat me ook niet over een aantal bookers beginnen die zo een flinke bijdrage hebben geleverd aan deze hele fiasco en poppen kast! Snelle money .. haha leuk. Jullie dragen ook bij aan het verpesten van de hele industrie !!! Het zijn niet alleen de Indie labels die uit de grond sproeien als boterbloempies.!!! 


De producers zijn het ook zat!!! .... wie ken jij ? die een goede money verdient aan dit? Ik weet dat Hilversum ons liever kwijt is dan rijk maar, we zitten in de groei en ze kunnen niet om ons heen ! Juist nu moet er initiatief genomen worden door ons allemaal en er moeten bepaalde regels en afspraken gemaakt worden! 


ER MOET STRUCTUUR KOMEN IN HET GEHEEL.


Nu ga ik het ook ff uitleggen voor die domme pappies die de hele dag nog steeds op die domme shit zitten . ( Maar wel money maken tho )


Waar ik vandaan kom is een halfie 25,- eu en een hele gram 50,- eu. ........PUNT........
Zelfs bij de tatoo shops in Amsterdam heb je een minimum prijs die gehanteerd moet worden zodat iedereen fair en normaal kan werken en timmeren aan de weg  anders vallen er klappen en komt er Chaos.


De organisatie waar ik aan verbonden ben The Amsterdam Collective heeft een plan en, heeft alles in kaart gebracht. Zij willen eind dit jaar nog , iedereen in 1 zaal krijgen en een presentatie geven! Alle groten en Indie labels , alle artiesten , Dj's en Producers . Mijn broer is laten we het zo zeggen ,, de generaal van deze organisatie''. 
Wij zijn pioniers in deze game. Wij vinden dat we de verantwoordelijkheid dragen om structuur te brengen in het geheel! Niemand anders waagt zich eraan. Wij wel ...... 


b.v 


1 overkoepelende Booker voor hiphop / hippop , 1 organisatie die alles regelt!! Rot lekker op met die gasten die ondermaats werk regelen voor iedereen. 


Show > min prijs !!! klaar punt uit!
Intervieuw > Betaald worden
Tv > Betaald worden
Radio > Betaald worden
Alles > Betaald worden KLAAR PUNT UIT !


Zo is er geld om producers te laten eten en leven. Dj's te betalen , goede clips te schieten en de hele game naar een andere level te tillen. We geven op dit moment gewoon bijna alles gratis weg. Mijn broer doet niks meer gratis . Wanner heb je hem voor het laatst gehoord of gezien in de media. Ook na zijn schiet incident??? Nergens... Die man gaat niet eens meer een 101 sessie doen. Niks tegen Rotjoch maar , bnn betaalt niet.. dus hij komt niet. Hij heeft op die site pak m beet 2 en een halve miljoen vieuws gegenereerd. Leuk voor promo maar , daar koop je geen brood mee! 


De bakker geeft je geen broodje voor een hand tekening , zegt hij !


Ik weet niet wat de tarieven zijn die gehanteerd moeten worden maar, The Amsterdam Collective heeft een plan en idee. 


WILLEN MENSEN MEER INFORMATIE ? MOET JE NIET BIJ MIJ WEZEN...... 


info@theamsterdamcollective.eu als je je wilt aanmelden als artiest , producer, dj , label eigenaar of film maker enzvoorts.


LOVE! DE ONDERBAAS 


2 opmerkingen:

  1. mmmm slim. ik dacht dat jullie dat al langer deden maar de NL industrie loopt blijbaar achter. maar dan moet iedreen meewerken natuurlijk. Ga aub geen
    domme illuminati signs gebruiken. maak je eigen shit. ow en BTW wat gebeurd er als er niemand Luisteren. Krijgen ''we'' dan ''biggie en tupac'''stijl
    ik ben geen rapper

    BeantwoordenVerwijderen
  2. LEEF JE LEVEN IN AMERIKA PIKK met je illuminatie ARBIDJAN KLAKATA GANGATERman PfFfFfFf KILLUMINATIE BRO KILLUMINATIE

    BeantwoordenVerwijderen